2013/2014. tanév eseményei


Sikerrel zárult a Rózsahegyiben a megismételt intézményvezetői pályázati eljárás E-mail

DSC03675-cropDr Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár asszony február 7-én ünnepélyes keretek között átadta Farkas Zoltánnénak a 2018. 08. 15-ig szóló intézményvezetői megbízását. A szülői közösség bensőséges hangulatú rendezvényen köszöntötte az iskola vezetőjét. Köszönjük a biztatást és a kitartást támogatóinknak: a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola és Kollégium tantestülete. 

Bensőséges ünnepségen köszöntötte a tantestület a félévzáró értekezleten Lehoczkiné Timár Irén és Rácz Józsefné, nyugdíjba vonuló munkatársait. Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk nekik!

Képek az eseményekről

 
Amőba 2014. E-mail

P1160003Diákönkormányzatunk február második hetében rendezte meg az iskolánkban hagyományos amőba bajnokságát. Az osztályok a házibajnokságok után 3 főt indíthattak a döntő bajnokságon. Kicsik és nagyobbak nagy örömmel jöttek és izgalommal várták a játékot, melynek hamarosan megszületett a várva-várt eredménye.      Képek a versenyről

3.-4. osztály: 1. Tóth Martin 4.b,  2. Gyetvai Máté 4.b, 3. Jónás Mariann 3.b

5.-6. osztály: 1. Lakatos Rikárdó 6.a, 2. Tóth Zoltán 6.b, 3. Dógi Csenge 5.b

7.-8. osztály: 1. Szilágyi Adrián 7.b, 2. Törőcsik Richárd 8.b, 3. Dudics György 7.b

 
Rajz- és sportsikerek januárban E-mail

Nagy_Dra_Meszlnyi_Jzmin_s_Srs_Petra_aranydiploms_rajzolk_lettek_1A Lakiteleki Népfőiskola „Így látom a Szent Koronát” című rajzpályázatára közel 100 szebbnél szebb rajzot készítettek a Rózsahegyis tanulók. A rajzokat Szappanos István festőművész vezetésével szakmai zsűri értékelte. Az első osztályosok közül Csatári Levente bekerült az első tíz közé. Könyvjutalomban részesültek 76-an és 15 tanuló kapott ingyenes belépőt a lakiteleki Termálfürdőbe. 

Bővebben...
 
Tájékoztató az intézményvezetői állásra kiírt pályázatról 2014. E-mail

Az Emberi Erőforrások Minisztere a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján 2013. november 8-án pályázatot hirdetett meg a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola és Kollégium intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására.
Farkas_Zoltánné_pályázata_2013.12.06.    
A_nevelőtestület_véleménye
A_Szülői_Munkaközösség_véleménye_     A Diákönkormányzat_véleménye_      A szavazások_eredménye

 
Ég már a negyedik adventi gyertya is E-mail

DSC03056_nKépek a Karácsonyi ünnepségről  Képeink tanulóink városi műsoráról   További képek az iskolai műsorról  
A karácsony előtti utolsó tanítás napon az iskolánkban is fellobbant az utolsó gyertya az adventi koszorún. Az első gyertyát Tímár Melinda, a másodikat Simon Katalin, a harmadikat Dinya Panna, a negyediket Vaszkó Ágnes és Dudics György hetedik osztályos tanuló gyújtotta meg.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 10
Joomla SEO powered by JoomSEF