Szülők


Tavaszváró Retro Party 2013. E-mail

DSC06670Iskolánk Szülői Munkaközössége Jótékonysági Bált rendezett, amelynek bevételét majd az osztályok és az iskolai rendezvények támogatására fordítjuk.

A jó hangulatú este képeit itt tekinthetik meg!   További képeink 

Kérjük támogassa adója 1%-ával iskolánk Alapítványát!   Köszönjük! 

 
SZÜLŐK E-mail

 

Az iskolában a szülőknek az oktatási törvényben meghatározott jogaik érvényesítése, kötelességük teljesítése érdekében szülői munkaközösségek (SZMK) működnek.

Az osztályok szülői munkaközösségeit az egy osztályba járó tanulók szülei alkotják.

Az osztályok szülői munkaközösségei által a szülők köréből két főt választanak a székhely és telephely iskolai szülői munkaközösségbe.

A diákotthon és a tagiskola tanulócsoportjainak szülői közösségei is választmányi tagokat delegálnak a székhely iskolai szülői munkaközösségbe.

A szülői szervezet jogosítványait a Közoktatásról szóló törvény 59. §-a határozza meg.Köszönettel tartozunk az iskolai Szülői Munkaközösség aktív tagjainak, különösképpen Szurovecz Istvánnénak, akinek az ötlete volt az azóta hagyománnyá vált jótékonysági vacsora megrendezése. Ezeknek a rendezvényeknek a bevételeiből videokamerát, TV-t videólejátszóval, digitális fényképezőgépet, udvari fajátékokat vásároltak, az egyenpólók feliratozását finanszírozták, illetve a 10 éves jubileumi évkönyv megjelenését is ők támogatják anyagilag. Minden fontos iskolai rendez­vényen jelen vannak, munkájukkal hozzájárulnak pedagógiai törekvéseink, közös céljaink megvalósításához. Továbbra is számítunk támogatásukra!

 
Jótékonysági farsangi bál E-mail

DSC06471n2011. február 26-án tartottuk meg iskolánk jótékonysági farsangi bálját a Bowling étteremben. Köszönjük a résztvevők és a tombolát felajánlók támogatását!  

Képek itt találhatóak.

 
Jótékonysági vacsora 2010. E-mail

vacsik.jpg Köszönjük a támogatást!

Itt lehet megnézni a képeket.

 
Jótékonysági vacsora 2008. E-mail

Tombola2.jpg Március 8-án a Bowling étteremben tartottuk iskolánk jótékonysági vacsoráját.  Tekintse meg képösszeállításunkat !

 


Joomla SEO powered by JoomSEF