2013. Júnusi események E-mail

DSCF3194-n2013. június 8-án tizenegyedik alkalommal került megrendezésre Öregszőlőben a Bogrács Napja Paprikáskrumpli- Főző Verseny. A közös összefogással megvalósult rendezvény kellemes időben, szép és kulturált környezetben, családias hangulatban zajlott. A versenyben 25 csapat vett részt, 29 bográcsban főztek. Színvonalas verseny alakult ki, nagyon ízletes és különleges bográcsételek készültek. A 3 tagú zsűrinek nagy kihívást jelentett az elkészült ételek rangsorolása.

Képek a júniusi programokról

 

Rózsahegyi Ház foci kupa címen rendeztünk programot 2013.06.26-án. A Ház melletti szabad területen gyülekeztek a résztvevők, majd csapatszervezés után megkezdődött a játék. Kétszer 90 perc játék után 19-18-as eredménnyel zárult a meccs. Kellemes jó hangulatú délutánt töltöttünk el.

2013. január 25-én indult útjára a Rózsahegyi Házban a Magyarságismereti fórum. Témái többek között a magyarsággal kapcsolatos aktuális kérdések, mely magába foglalja a tudomány különböző területeit. Így mint történelem, nyelv, hitvilág-szellemiség,antropológia stb.

Júniusban két alkalommal is találkoztak az érdeklődők.

14-én Jézus személyével és tanításaival foglalkoztak, 27-én pedig a ,,Trianoni béke diktátum volt a téma.

Foci kupa visszavágót tartottunk 2013.június 26-án. Amatőr focistáink szívvel-lélekkel játszottak, végül döntetlennel zárult a mérkőzés mindenki  elégedettségére.A versennyel egy időben a Rózsahegyi Ház közösségi terében emlékkiállítást tekinthettek meg az érdeklődők, Rózsahegyi Kálmán életéről.

Az elkészült ebéd elfogyasztása a Jó ebédhez szól a nóta közben zajlott, melyet a Mraucsik-Tímár Duó szolgáltatott. A főzés mellett egész nap színes programokkal vártuk az idelátogatókat. Fellépőink voltak többek között a Tulipános Óvoda gyermekei, a Rumba TSE két párosa Nagy Márk-Gellai Cintia és Nagy Bence-Szabó Eszter, a Színfolt Mazsorett Csoport, Gyoma Gráciái Hastánc csoport, a Barátság Klub valamint a Kangoo csoport .

A programot Kmellár Máté által szolgáltatott Retro Partyval zártuk. Köszönjük a csapatok részvételét a versenyben, a támogatóknak az önzetlen segítséget, a fellépőknek  a színvonalas műsort és mindenkinek, akik hozzájárultak a rendezvény létrejöttéhez és segítették munkánkat.

 

 
Joomla SEO powered by JoomSEF