Étkezés
Tájékoztató E-mail
Befizetes_2018_jan-apr
Kedves szülők!


Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének döntése értelmében 2011. május 1. napjától iskolánkban tálaló konyha kerül kialakításra.

A tanulók étkeztetése továbbra is a megszokott módon történik, annyi változással, hogy a Térségi Szociális Gondozási Központ főzőkonyhájáról kerül kiszállításra az étel.


Az átszervezés változást eredményez a térítési díjbeszedése, illetve az étkezések lemondása esetében az alábbiak szerint.

 

A térítési díj befizetésének elmaradása esetén a következő hónaptól az étkezést nem tudjuk biztosítani! Kérjük továbbá a kedves szülőket, hogy legyenek szívesek a kedvezményes étkezésre jogosító dokumentumaik érvényességét továbbra is nagy figyelemmel kísérni, és azokat hatályát vesztő időpont előtt pótolni az iskola gazdasági irodájában.

 

Kedves Szülők! Kérjük Önöket, hogy gyermekük részére az étkezési szolgáltatások lemondását, megigénylését, valamint a jogosultságok változását ne az iskolában jelezzék, hanem  a Térségi Szociális Gondozási Központnál, személyesen vagy a 06/20-415-2302 telefononszámom, a tárgynapot megelőző 15 óráig. Köszönjük!


Farkas Zoltánné

intézményvezető


További informáiókért, heti étrendért a http://www.gyomaendrod.hu/hu/kozponti_konyha honlapon tájékozódhat! 

 


Joomla SEO powered by JoomSEF