Külföldi kapcsolatok
Őszi kirándulás Lengyelországban E-mail

P1070623Testvériskolánk meghívására október 6 és 9 között Pilznoba látogattunk a tavalyi nyolcadik osztályos, nyelvvizsgát tett tanulókkal. A programok változatosak voltak, sokat utaztunk de megérte a fáradságot. Érkezésünk után körbejártuk a gyönyörű, egy éve átadott iskolát és megismerkedtünk vendéglátóinkkal.    Képek a lengyel útról

Bővebben...
 
Lengyelországi kirándulás E-mail

lenk.jpg Négy nagyszerű napot töltöttünk mi, volt Rózsahegyis diákok október elején Lengyelországban. Volt iskolánk ezzel az úttal ajándékozott meg minket sikeres versenyszereplésünkért és alapfokú nyelvvizsgánkért.

Bővebben...
 
Felhők fölött Zakopanéban E-mail

A Tátra havas csúcsai előtt ZakopanébanNégy kellemes napot töltött 6 nyolcadikos a  Rózsahegyi Iskola Diákjaiért Alapítvány támogatásával  Pilznoban. Azok utazhattak Lengyelországba akik nyelvvizsgát tettek. Az alapítvány visszatéríti a sikeres nyelvvizsga díját és rendszeresen támogatja a gyerekek kiutazását lengyel testvériskolánkba.

Bővebben...
 
Újabb lengyel - magyar diáktalálkozó E-mail

P1060391Gyomaendrőd és Pilzno városa 2004-ben létesített testvérvárosi kapcsolatot egymással. Ugyanekkor a két város egy-egy iskolája is egymásra talált, s a kapcsolat azóta is töretlen. Az idei évben már hetedik alkalommal, július közepén fogadták a pilznói Publiczne Gimnazjum diákjait az iskolánk nyolcadikos tanulói.

Bővebben...
 
Nálunk nyaraltak lengyel barátaink E-mail

 lgyk.jpg Iskolánkban több éve hagyomány, hogy minden nyáron vendégül látjuk testvérvárosunk, Pilzno tanulóit. Az idén sem volt ez másként, a lengyel várost ért árvízkárok ellenére szívesen elfogadták meghívásunkat és a gyerekek által felejthetetlennek mondott négy napot töltöttek vendégségben nálunk.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
Joomla SEO powered by JoomSEF