2013/2014. évi programjaink E-mail

P2110016kTúra a gáton: A túrát a Nemzetközi Gyaloglónapra terveztük, de ekkor az időjárás ,,közbeszólt"(esett az eső.) Október elején viszont őszi  időjárásban sétáltunk a gáton. A naplemente felülmúlhatatlanná ,, színezte" az ártérben élő növényeket. Csodálatos élményben volt részünk.Télapó a Kollégiumban  Karácsonyi ünnepség   Farsang a koliban

A családsegítőben télapó ünnepséget rendeztek ahol télapós versekből  és dalokból összeállított előadást adtunk elő. Nagyon vártuk. Mindenki azon gondolkodott kap-e virgácsot és, hogy milyen csomagot kapunk.

A karácsonyi műsorra sokat készültünk. Szép ajándékokat készítettünk a vendégek számára, akiknek tetszett a műsorunk. Mi is sok ajándéknak örülhettünk. Az ünnepi vacsora után sok finom süteményt ettünk. Ezt követte egy hatalmas buli, ahol mindenki jól érezte magát.

A kollégiumi farsangot febr..11-én rendeztük. Nagyon sokféle ötletes jelmezt készítettünk. Nevelőink fánkkal leptek meg minket. Természetesen ekkor is nagy partyt rendeztünk. Társaimmal szeretjük a kollégiumi életet.  Nagy  József 8.o -os kollégista és diáktársai. 

 
Joomla SEO powered by JoomSEF