Őszi túra, akadályverseny E-mail

DSCN1838Képek az Őszi túráról    Az eredményhirdetés pillanatképei                      

A Diákönkormányzat első programjára, az őszi túrára szeptember 8-án pénteken került sor. Az időjárás nagyon kegyes volt az osztályokhoz, mert a reggeli ködös idő után napfényes délelőtt várt a gyerekekre. Az elsős diákok számára tanítóik sétával egybekötött kellemes kirándulást szerveztek. A második évfolyamosokat túravezetők kísérték végig a Körös árterületén,  

 

akik részletesen bemutatták a környék növény- és állatvilágát .Így a diákok sok ismeretet szerezhettek gazdag természeti kincseinkről. A 3.b osztályosok Irimiás Róbert tanár úr tanyáján íjászkodtak, és ügyességi feladatokat oldottak A 3.a osztályosok már egyedül vállalkoztak arra, hogy körbejárták és megismerjék a vidéket. meg. A negyedik évfolyamosok pedig egy biciklitúrán vettek részt a peresi gátőrházig.

A felsős osztályok az iskolából indultak a túrára. Számo s változatos feladatot kellett együtt elvégezniük. A feladatok között szerepelt ügyességi labdajáték, activity, nyelvi-kommunikációs gyakorlatok, természetvédelmi totó. Legvégül egy akadálypályán kellett végighaladniuk. Minden csapat komolyan vette a megmérettetést, és szép eredményt ért el. 

Eredmények:

7- 8. évfolyamon:      
1. helyezett: 8.b

2. helyezett: 8.a,

3. helyezett: 7.b

5-6. és gyógypedagógiai tagozaton:

1. helyezett: 6.b,

2. helyezett: 5.a

3. helyezett: 6.a

 
Joomla SEO powered by JoomSEF