Diákolimpia Mezei futóverseny E-mail

IMG_20180313_1613212018. március 13-án rendezték a Diákolimpia Mezei futóversenyének Körzeti döntőjét az endrődi sportpályán. Iskolánkat több mint 80 diák képviselte a sporteseményen. Az időjárás ezen a napon megkegyelmezett a versenyzőknek, így az eredményes szerepléshez minden adott volt.  Képek a versenyről

Első korcsoportban mindkét csapatunk a második helyezést érte el. Fiú csapat tagjai ...

 

 

Wagner Viktor, Buza Péter, Jónás Zoltán, Lehoczky Árpád, Nyikos Rajmund, a lány csapat tagjai Farkas Lara, Fehér Luca, Botos Lujza és Jankulár Réka voltak.

Második korcsoportban Nagy Ágoston és Kővágó Dominika másodikak, Karsai Patrik és Gonda Noémi harmadikak lettek egyéniben. A Nagy Ágoston, Karsai Patrik, Bán Milán, Rojik Roland, Varsányi Áron alkotta csapat második, míg a Bán József, Szántai Patrik, Rácz Zoltán, Horváth Szabolcs, Zanyik Zoltán alkotta csapat harmadik lett. Kővágó Dominika és csapata Gonda Noémi, Paróczai Lili, Rácz Anita, Kozák Amanda a dobogó legfelső fokára állhatott, a Mészáros Viktória, Deli Anna, Takács Anna, Rostás Mária, Gonda Gréta alkotta csapat pedig harmadik lett.

Harmadik korcsoportban az egyik lány csapatunk a Dinya Zsóka (egyéniben második), Varga Mirtill (egyéniben harmadik), Kereki Lili, Balogh Diána, Pádi – Klein Boglárka alkotta csapat aranyérmes, míg a másik lány csapatunk Dinya Kata, Szlovák Alexa, Katona Viktória, Tímár Barbara, Szalóki Lolita ezüstérmes lett. A fiúk csapata a harmadik helyet szerezte meg. A csapat tagjai Nagy Dominik (egyéniben második), Kiss Sándor, Gellai Gergő, Gál Gergő, Köleséri Attila.

Negyedik korcsoportban, egyéniben Karsai Gábor örülhetett az aranynak, míg csapatban társaival Gellai Balázs (egyéniben harmadik), Tari Géza, Gulyás Ferenc, Deli Zoltán az ezüstérmet akaszthatták a nyakukba. A lányoknál a Kiss Eleonóra, Bankó Kiara, Bankó Ramóna és Demeter Jázmin által alkotott csapat, második lett.

A gyerekek kiváló teljesítménye lehetővé tette, hogy az április ötödikén megrendezésre kerülő megyei fordulón szép számmal tudjuk nevezni a diákokat. Reméljük ott is hasonlóan szép teljesítménnyel ajándékoznak meg minket!Osztd meg ezt a cikket az ismerőseiddel!
 
 
Joomla SEO powered by JoomSEF