Angol óra az interaktív tábla segítségével E-mail

P1080024November 9-én bemutató angol órát tartott az ötödik és hatodik osztályosok számára Mészáros István Gyula, az Oxford kiadó területi képviselője. A rendhagyó órákon a Project tankönyvhöz tartozó digitális tananyagokkal ismerkedhettünk meg, mint pl. a  Dvd-k, valamint a Project iTools, mely a Project TK táblához készített multimédiás segédanyaga.  Képek az óráról

 

Iskolánkban az idei tanévtől az angol órákon is bevezetésre került az interaktív tábla használata, mely lehetővé teszi a különböző digitális tananyagok használatát, ezáltal színesebbé, élvezetesebbé téve a tanórákat.

Az iTools segítségével a gyerekek játékos feladatokat oldottak meg az interaktív táblán, dalt tanultak, és egy rövid kisfilm segítségével betekintést nyerhettek a brit iskolai életbe, majd a látottakat pedig közösen meg is vitatták.

Az interaktív tananyagok igen nagy sikert arattak, a kezdeti megilletődés után mindenki nagyon aktívan,lelkesen dolgozott, majd az óra végén az előadó mindenkit egy-egy Oxford poszterrel jutalmazott.

 
Joomla SEO powered by JoomSEF