2010/2011.
Országos Közlekedésre nevelési verseny E-mail

DSC01479... megyei fordulójában R. Nagy Valentin 3. helyezést ért el a hetedikesek körében, Tóth Zoltán pedig 11. lett a harmadikosoknál.


Gratulálunk a gyerekeknek és a felkészítőjüknek, Gresó Lénárdnak!

 
Bravúr a berényi matekversenyen E-mail

DSC01727Szerető József  a III. helyen végzett; a 7. -esek a II. helyet szerezték meg; míg az összpontszám a csapat III. helyét eredményezte.

Bővebben...
 
VI. Országos Kölcsey verseny E-mail

DSCF00042011. április 15-én hetedik alkalommal rendezték meg az Országos Kölcsey népdaléneklő és prózafelolvasó versenyt. 

Bővebben...
 
Ki Mit Tud 2.forduló tornateremben E-mail

DSC01960Énekkar, jelenetek, társastánc, hangszeres zene a Ki Mit Tud 2. forduljában...  Képek a versenyről  

Az eredményhirdetés képekben

 

Bővebben...
 
Szujó Róbert országos 10. helyen E-mail

Clipboard01... végzett a A London Bridge Angol Nyelvi Tesztverseny  országos döntőjében.  A döntőre május 8-án került sor a Budapesti Műszaki Egyetemen, ahol 132 tanuló közül Robi a 10. helyen végzett.

Felkészülését Kertész Bettina irányította.

 
Tábortűz, karaoke és tűzzsonglőrök E-mail

DSC00787_CustomA pénteki napot igazi családi programmal zártuk. A Rózsahegyi díjasok fát ültettek, szólt a karaoke, léggömböket hajtogattak a gyerekek, tűzzsonglőrök bűvölték el a közönséget- miközben égett a tábortűz...   

Képek a péntek esti tábortűzről       

 
Megnyitó, táblaavatás és vetélkedők E-mail

DSC02484Dr. Papp Sándor köszöntő szavaival elkezdődött a Rózsahegyi Napok 2011. évi rendezvénysorozata. A felsős tanulók vetélkedőkön vettek részt, míg az "öreg diákok" filmet néztek és előadásokat hallgattak meg a névadónkkal és az iskolánk történetével kapcsolatban... 


A megnyitó, a táblaavatás és az előadások képei     Képek az alsósok programjairól 

További képek a megnyitóról, a vetélkedőkről és az eredményhirdetésről 

Bővebben...
 
Oxford University Press Project készítő verseny E-mail

P1050976Az Oxford University Press országos Project készítő versenyén Bíró Adrienn és Korsós Vivien 7.a osztályos tanulók bejutottak az országos döntőbe.  Szurkolunk nekik és felkészítő tanáruknak, Szedlák Rékának. 

Bővebben...
 
Nyelvvizsga eredmények angolból E-mail

P1060014Sikeres alapfokú szóbeli és írásbeli nyelvvizsgát tettek: Liszkai Kata Danicza, Paróczai Zsófia,  Nemes Zita és Vaszkó Áron. Barna Tamás, Csüllög Zsófia és Munkácsi Richárd pedig sikeres szóbeli vizsgát tettek.  Gratulálunk a tanulóknak és a felkészítőiknek, Szedlák Rékának és Tóth Magdolnának.

 
Elballagtak a nyolcadikosok 2011. E-mail

ballags_1Sok-sok kép a ballagásról 

Még több kép...

Képek a bolondballagásról

 

 

 

 
Ki Mit Tud 11' a drámateremben E-mail

DSC01553Zsúfolt nézőtér előtt versenyeztek a gyerekek: vers, dal, mese, citera, furulya, ének és jelenet kategóriában.      
Képek a versenyről 

A versmondók versenye   Eredményhirdetés

Bővebben...
 
Szentendrén járt a 7.a E-mail

DSC01693Háromnapos, élményekkel teli osztálykiránduláson vettek részt Szentendrén, a Pap-szigeten a   7. a-sok. 


  Érdemes megnézni a képeket.

 
A szakmaválasztás sikeréért E-mail

P1120187  Ezen a Fesztiválon a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny 31 szakmájában mérték össze tudásukat a fiatalok, miközben bemutatták kedvelt szakmájukat az érdeklődőknek.   Képek a Szakma Sztár Fesztiválról

Bővebben...
 
Országos 4. lett a Mesélj Európa! versenyen E-mail

P1050970... 6.b osztályosok csapata, Kecskeméten a Katona József Könyvtárban a Mesélj Európa! – Tales from Europe angol nyelvi verseny döntőjében.  Képek a döntőről    Képek az elődöntőről  További képek...   

Bővebben...
 
A szegény ember bőrpuskája E-mail

DSC00543_CustomPéntek délután tréfás, pikáns székely történeteket, anekdotákat hallgattunk Sebestyén István székely mesemondó előadásában.



Képek itt találhatóak

 
Gálaműsor és fogadás E-mail

DSC02815A tanév válogatott produkcióit láthattuk a szombat esti gálaműsoron. Verset, mesét mondtak, énekeltek, zenéltek, táncoltak, jeleneteket adtak elő.
 Képek itt találhatók    Még több kép a gáláról   

Bővebben...
 
Rózsahegyi és Szent Imre díjasok E-mail

DSC02546DSC02542DSC025512011-ben Gyetvai Jánosné és Szedlák Réka kapott Rózsahegyi díjat, míg a tantestület javaslata alapján Forgács Genovéva érdemelte ki az "öreg diákok" elismerését.

 
Történelemkedvelők sikere E-mail

Tri_versenyA TIT által szervezett levelezős történelmi verseny megyei döntőjére 11 tanulót hívtak meg. Az ötödikes Varjú Tamás negyedik, a hatodikos Kurilla Zoltán harmadik, a nyolcadikos Vaszkó Áron második lett. Felkészítőjük Vaszkóné Dinya Erzsébet volt.

Gratulálunk az eredményes szereplésükhöz!

 
Jutalomúton Budapesten E-mail

DSC02194A Rózsahegyi vetélkedő nyertes csapatai kiránduláson vehettek részt május 29-én, vasárnap. A programban a Nemzeti színház, a Művészetek Palotája és a Természettudományi Múzeum szerepelt...  Képek a kirándulásról        További képek...

Bővebben...
 
Véget ért a 2010/11-es tanév E-mail

DSC03551Képek a tanévzáróról 

A Gyomaendrődi Városi Diáksport Bizottság vezetője Vaszkán Gábor testnevelő tanár, körzetfelelős az általános iskolák tanévzáró ünnepségén körzetünk legjobb sportolóit díjazta.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
Joomla SEO powered by JoomSEF